Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Підтримка дітей під час війни

Дата: 16.05.2024 13:55
Кількість переглядів: 61

Фото без описуЩоб підтримати маленьких українців та їхніх батьків Веселівська селищна військова адміністрація намагається  створювати  різноманітні заходи для розвитку, психологічного розвантаження та відпочинку. У співпраці з департаментом соціального захисту населення Мелітопольської РДА діти Веселівщини відпочивали  у ДПУ«МДЦ «Артек»,  під час відпочинку з дітьми цілодобово працювали досвідчені педагоги-вихователі, які допомагали кожному вихованцю розкрити свої здібності та реалізувати творчі можливості. Також протягом відпочинку діти спілкувались з однолітками, мали цікаву та змістовну роботу за різними напрямками навчання та виховання. У таборі організатори, зокрема, проводили заняття в спортивних секціях,  організовували туристичні походи, естафети та конкурси, фестивалі дитячої творчості, гурткові роботи, сеанси переглядів кінофільмів, дискотеки. Попри те, що у табірній зміні було кілька сотень дітей з кількох регіонів, талановиті діти Веселівської громади й там зуміли про себе заявити, 14-річна Ольга Б. була  обрана мером співдружності  «Артек Закарпаття» і усі три тижні, разом із вихователями, вигадував та організовував цікаве дозвілля для учасників, дві дитини були обрані  старостами товариства та 1 дитина заступником старости.

Після закінчення зміни батьки та діти висловлювали велику подяку представникам Веселівської громади за гарну організацію відпочинку, за чудові пізнавальні дні, які діти провели в таборі.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь