Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Сьогодні, разом із нашими європейськими партнерами, Україна відзначає День Європи 🇪🇺.

Дата: 09.05.2024 10:02
Кількість переглядів: 113

Фото без описуСьогодні, разом із нашими європейськими партнерами, Україна відзначає День Європи 🇪🇺. Цей день став символом єдності, сили та спільного стрибка у майбутнє для всіх нас.

Другий рік поспіль ми відзначаємо його як країни, які поділяють спільні цінності і прагнуть до спільного благополуччя. За цей час Україна здійснила значний прогрес у виконанні рекомендацій Європейського Союзу щодо реформ.

Наша держава активно впроваджує ключові зміни, спрямовані на зміцнення судової системи, боротьбу з корупцією, антиолігархічні заходи, ліквідацію відмивання коштів та захист прав національних спільнот та медіа. Ці кроки підтверджують нашу відданість й шлях до досягнення стандартів Євросоюзу.

Сьогодні ми відзначаємо наш шлях та зусилля, які ми вклали у повернення до європейської родини. Наша європейська мрія стала ще сильнішою, і ми впевнено крокуємо вперед до цілі. День Європи - це не лише свято, а й нагадування про те, що разом ми сила, а наша мета - спільне майбутнє у Європі. 🇪🇺


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь