Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ЯК МИ БУДЕМО ПРАЦЮВАТИ У 2024 РОЦІ

Дата: 04.05.2024 11:06
Кількість переглядів: 62

Фото без описуПонад два роки ми живемо у новій реальності. І поступово адаптуємося до неї. Тепер усі наші плани пов’язані з війною. Ось на чому ми будемо фокусуватися у 2024 році.

 

Наша мета - об'єднати зусилля для наближення перемоги України. Ми визнаємо важливість міцної єдності та прагнемо допомагати там, де це найбільше потрібно.

 

🔵 Допомога військовим – наш пріоритет:

Ми стоїмо на захисті нашої держави, визнаючи величезний внесок Сил безпеки і оборони  України. Наше головне завдання - надання максимальної підтримки військовим. Ми прагнемо забезпечити підтримку військовослужбовцям та їхнім родинам, допомагаючи їм у всіх аспектах життя.

 

🔴 Підтримка внутрішньо переміщеним особам:

Наша громада всебічно підтримує інтеграцію та адаптацію внутрішньо переміщених осіб. Ми прагнемо створити сприятливі умови для мешканців та підтримуємо їх в новому

житті. Ми прагнемо повернутись у рідну громаду, але навіть коли війна змушує залишити рідні домівки, ми всі разом допомагаємо нашим мешканцям соціалізуватись у новому оточенні. Також ми плануємо всебічно залучати ВПО у культурно-мистецьке життя, надаючи їм можливість відчути себе приєднаним до культурного життя та поділитися своїм досвідом та талантами.

 

🔵 Взаємодія з тимчасово окупованими територіями:

Наша громада активно працює над тим, щоб забезпечити безперервну комунікацію з тими, хто залишився на тимчасово окупованих територіях. Ми пам'ятаємо про кожну людину і підтримуємо тих, хто бажає виїхати, а також тих, хто знаходиться у складних умовах.

 

🔴 Освіта та медична допомога: Ми плануємо забезпечити навчальний процес та надання медичних послуг для всіх мешканців.

 

🔴 Проєкти та гранти: Реалізуємо проєкти від грантодавців та партнерів, спрямовані на підтримку ВПО та ініціатив необхідних для відновлення після деокупації.

 

💙🇺🇦 Разом ми сила! 🇺🇦💙 Об'єднані ми зможемо подолати виклики та збудувати краще майбутнє для наших нащадків. Дякуємо за вашу підтримку та готовність долучитися до цих важливих завдань. Віримо в майбутнє нашої громади та всієї України! 🌟✨


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь