Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ!

Дата: 28.12.2023 14:13
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

Шановні мешканці Веселівської громади!

Запрошуємо Вас взяти участь в громадських обговореннях (онлайн) щодо відповідності пропозиції Гуляйпільської міської військової адміністрації щодо організації співробітництва потребам та інтересам Веселівської селищної територіальної громади, яке відбуватиметься 28-29 грудня 2023 року на офіційному сайті Веселівської громади, офіційному телеграм каналі Веселівської селищної військової адміністрації та на телеграм каналі «Ми Веселівці».

Для взяття участі в громадському обговоренні пропонуємо Вам перейти за посиланням та заповнити опитувальник ТУТ.

Нам важлива Ваша думка.

РОЗЯСНЕННЯ

Відповідно вимог Закону України «Про співробітництво територіальних громад» Гуляйпільською міською військовою адміністрацією пропонується співробітництво у сфері управління об'єктами житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, транспорту і зв'язку, для  оперативного вирішення питань місцевого значення щодо обслуговування об’єктів житлово-комунального господарства громад шляхом СПІЛЬНОГО використання техніки, яка буде придбана в рамках цього співробітництва,  Веселівською, Широківською, Комиш-Зорянською, Гуляйпільською та Пологівською громадами.    

Після деокупації території Веселівської громади постане питання налагодження життєзабезпечення населених пунктів, надання населенню комунальних послуг: електричної енергії, питної води, водовідведення, газопостачання та мобільного зв’язку. Існує загроза щодо вилучення окупантами необхідної техніки та обладнання комунального підприємства «Іріда», що  унеможливить аварійне відновлення і обслуговування об’єктів критичної інфраструктури та термінове реагування на надзвичайні ситуації.

Тому є потреба у закупівлі та утриманні спеціальної комунальної техніки, зокрема екскаватора-навантажувача, що має широкий спектр застосування і може бути обладнаний не тільки різними ківшами, а й додатковим обладнанням. Він дозволяє виконувати такі операції, як риття, транспортування та навантаження ґрунту, будівельних та інших матеріалів. В подальшому екскаватор-навантажувач може використовуватися для виконання робіт по реконструкції систем водопостачання і водовідведення, усування поривів  водопровідних мереж та інших земляних робіт. 

Умови спільного використання техніки визначатимуться в договорі про співробітництво, який після укладання буде надано ВАМ для громадського обговорення. Укладення цього договору надає можливість участі в грантовому конкурсі для придбання екскаватора-навантажувача.

Розпорядження начальника Веселівської селищної військової адміністрації від 27.12.2023 № 42 "Щодо оцінки пропозиції Гуляйпільської міської військової адміністрації про організацію співробітництва та її громадського обговорення"

Протокол громадського обговорення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь