Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ!

Дата: 28.12.2023 14:13
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

Шановні мешканці Веселівської громади!

Запрошуємо Вас взяти участь в громадських обговореннях (онлайн) щодо відповідності пропозиції Гуляйпільської міської військової адміністрації щодо організації співробітництва потребам та інтересам Веселівської селищної територіальної громади, яке відбуватиметься 28-29 грудня 2023 року на офіційному сайті Веселівської громади, офіційному телеграм каналі Веселівської селищної військової адміністрації та на телеграм каналі «Ми Веселівці».

Для взяття участі в громадському обговоренні пропонуємо Вам перейти за посиланням та заповнити опитувальник ТУТ.

Нам важлива Ваша думка.

РОЗЯСНЕННЯ

Відповідно вимог Закону України «Про співробітництво територіальних громад» Гуляйпільською міською військовою адміністрацією пропонується співробітництво у сфері управління об'єктами житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, транспорту і зв'язку, для  оперативного вирішення питань місцевого значення щодо обслуговування об’єктів житлово-комунального господарства громад шляхом СПІЛЬНОГО використання техніки, яка буде придбана в рамках цього співробітництва,  Веселівською, Широківською, Комиш-Зорянською, Гуляйпільською та Пологівською громадами.    

Після деокупації території Веселівської громади постане питання налагодження життєзабезпечення населених пунктів, надання населенню комунальних послуг: електричної енергії, питної води, водовідведення, газопостачання та мобільного зв’язку. Існує загроза щодо вилучення окупантами необхідної техніки та обладнання комунального підприємства «Іріда», що  унеможливить аварійне відновлення і обслуговування об’єктів критичної інфраструктури та термінове реагування на надзвичайні ситуації.

Тому є потреба у закупівлі та утриманні спеціальної комунальної техніки, зокрема екскаватора-навантажувача, що має широкий спектр застосування і може бути обладнаний не тільки різними ківшами, а й додатковим обладнанням. Він дозволяє виконувати такі операції, як риття, транспортування та навантаження ґрунту, будівельних та інших матеріалів. В подальшому екскаватор-навантажувач може використовуватися для виконання робіт по реконструкції систем водопостачання і водовідведення, усування поривів  водопровідних мереж та інших земляних робіт. 

Умови спільного використання техніки визначатимуться в договорі про співробітництво, який після укладання буде надано ВАМ для громадського обговорення. Укладення цього договору надає можливість участі в грантовому конкурсі для придбання екскаватора-навантажувача.

Розпорядження начальника Веселівської селищної військової адміністрації від 27.12.2023 № 42 "Щодо оцінки пропозиції Гуляйпільської міської військової адміністрації про організацію співробітництва та її громадського обговорення"

Протокол громадського обговорення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь