A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Веселівщину відвідали Польські спеціалісти Фундації Менеджерських ініціатив з міста Люблін

Дата: 19.03.2016 17:25
Кількість переглядів: 808

Фото без опису18 березня 2016 року до Веселівської громади завітали гості з Польші, з славетного міста Люблін. Польські спеціалісти представники Фундації Менеджерських ініціатив.  Метою приїзду стала  реалізація проекту “Українська адміністрація майбутнього”

Голова Веселівської селищної ради Кіяшко Петро Миколайович зі своїми заступниками та працівниками Мистецько-культурного центру зустрічав гостей, як чемний господар, на в'їзді до смт Веселе з хлібом та сіллю. Також гостей на польській мові привітала депутат Веселівської селищної ради Карпенкова Анастасія Валеріївна. Після гостинної зустрічі, на наших друзів з Польщі чекала невеличка екскурсія по Веселому, яка розпочалася з  відвідання Веселівської загальньоосвітньої школи №1. Директор школи Михайло Полікарпович продемонстрував ландшафтний дизайн території, а також запросив завітати до учнів початкових класів.

 Фото без опису Фото без опису

Потім Польські колеги відвідали дитячий садок "Оленка", Веселівську районну різнопрофільну гімназію,  де директор навчального закладу Ігор Олексійович показав майже кожен унікальний куточок гімназії, гості були дуже здивовані необхідною для розвитку дітей комплектацією навчального закладу.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Також подивилися деякі ОСББ та пройшлися вулицями нашого селища. Після екскурсії гості розпочали теоретичну частину робочої зустрічі. У першому блоці вони зустрілися з членами керівництва громади та представили проект “Українська адміністрація майбутнього”, методології роботи над стратегією розвитку. Потім зробили діагностику громади, визначили її потенціал, та зробили аналіз SWOT.

Фото без опису Фото без опису

У другому блоці Польські спеціалісти зустрілися з депутатами Веселівської селищної ради, членами виконавчого комітету, представниками громадськості, підприємцями та іншими зацікавленими особами. У цьому блоці вони теж представляли проект, визначений потенціал громади та для усіх учасників був проведений  майстер-клас по визначенню пріоритетних проблем та стратегічних цілей громади методикою РАДАР. 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь