Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Чому ціни на товари зросли?

Дата: 23.03.2022 14:09
Кількість переглядів: 7131

Фото без описуОстаннім часом, багато мешканців нашої громади вимагають від влади вплинути на місцевих підприємців, щоб вони знизили ціни на товари. Але не будемо забувати, що у зв’язку з введенням воєнного стану на території України все змінилося. Давайте пригадаємо, що на початку війни був великий ажіотаж на всі види товарів, а особливо на борошно, хліб, дріжджі. На сьогодні наша громада, завдяки місцевим виробникам та підприємцям м. Мелітополь, забезпечена хлібом за доступними цінами.

Але ми цілком згодні, що ціни на товари не повинні бути підвищені, а також враховуючи звернення мешканців громади, працівниками селищної ради проводяться бесіди з підприємцями щодо цінової політики на продукти харчування та товари особистої гігієни, і це дає позитивні результати. На теперішній час ціни на деякі продукти харчування вдається знижувати в порівнянні з початком воєнних дій. Високі ціни залишаються на ті продукти харчування, на які вже завищена ціна на оптових базах. Тому треба не забувати, що надмірний адміністративний тиск на підприємців може призвести до зникнення деяких товарів взагалі.

Проблемні питання, які ви ставите на сторінках соціальних мереж, не залишаються без уваги селищної ради, багато з них вдається вирішувати. Продовжуємо працювати разом. Дякуємо всім за самоорганізацію та витримку.

Віримо в перемогу!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь