A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ОФІЦІЙНІ НОВИНИ ВЕСЕЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ СТАНОМ НА 16.03.2022.

Дата: 16.03.2022 11:25
Кількість переглядів: 547

Фото без описуНаразі продовжується робота по наданню благодійної допомоги малозахищеним верствам населення, сьогодні буде додатково видано 100 кг муки представникам Ради ветеранів. Ведеться логістична робота щодо спрямування приватних підприємств у доступні місця для придбання товарів та реалізації їх на території нашої громади. Старостатом с.Мала Михайлівка організовується продаж молочної продукції, яєць в центрі смт Веселе.

На особистому контролі селищної ради знаходиться питання забезпечення населення ліками та продуктами харчування. 15.02.2022 було надано транспорт нашим волонтерам для отримання гуманітарної допомоги – медпрепаратів з міста Василівка. Наразі ліки вже доставлені до КП "Веселівська БЛІЛ ім. О.М. Колісника".

Дійшли домовленості  з керівниками аптек "Леон" та "П'ятірочка" щодо отримання та доставки ліків з міста Мелітополь на територію нашої громади.

Станом на 16.03.22 відповідно до місцевої програми соціального захисту населення Веселівської громади виплачено щомісячну компенсацію на відшкодування проїзду хворим  нефрологічного профілю громади, які проходять гемодіаліз у м. Запоріжжя та м. Мелітополь в розмірі 24978.24 грн, передано рішення на виплату матеріальної допомоги в розмірі 6810.00 грн. Що стосується державних виплат соціальних допомог, то відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України 214 вiд 07.03.2022 строк виплати допомог продовжується на період воєнного стану та на місяць після його припинення. Приорітетною є робота з виявлення та взяття на обслуговування мешканців, які потрапили в складні життєві обставини. У березні взято на обслуговування до КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради 11 сімей, що опинилися у складних умовах. На 16.03.22 у КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради на обслуговуванні перебуває 195 осіб похилого віку та 94 сім'ї, у яких виховується 265 дітей. На сьогодні, для підтримки цих осіб, видано 289 продуктових наборів.

В цей важкий для всіх нас час, працівники комунального господарства селищної ради продовжують працювати та надавати комунальні послуги населенню в повному обсязі. Послуги з подачі питної води та водовідведення здійснюється цілодобово, проводиться санітарна вирубка дерев в центральному парку, утилізація сміття на вулицях селища. На жаль, у зв’язку з відсутністю в необхідному обсязі паливно – мастильних матеріалів, вивіз сміття, з багатоповерхових будинків, проводиться не по затвердженому графіку.   Але, ми робимо все можливе для надання послуги в повному обсязі і в найближчий час позитивно вирішимо дане питання.

         Шановні мешканці громади, ми з розумінням підходимо до того, як  важко кожній людині вижити в умовах війни. Але дуже просимо, для подальшого виконання своїх обов’язків з надання комунальних послуг КП «Іріда» Веселівської селищної ради, за можливості, сплачувати рахунки за надані послуги. Окрім можливості сплачувати через додаток «Приват24» для Вашої зручності, в адміністративній будівлі селищної  ради, (вул. Центральна, 136) та в будівлі КП «Іріда» вул. (Лісова, 25) відкриті каси для сплати комунальних послуг в готівковому вигляді.

         Давайте всі разом не допустимо того, щоб наша громада залишилася без водопостачання та була засипана сміттям. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь