A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

В Мелітополі та Веселому податківці підтримали українську єдність

Дата: 17.02.2022 08:16
Кількість переглядів: 374

Фото без опису16 лютого 2022 року, відповідно до Указу Президента від 14 лютого 2022 року №53/2022 в Україні відзначається День єднання.

З цієї нагоди мелітопольські та веселівські співробітники податкової служби разом зі всією країною провели урочистий захід, спрямований на єднання та підтримку українців.

Податківці вийшли до центральних входів адмінбудинків Головного управління ДПС у Запорізькій області в м. Мелітополі та смт. Веселому із жовто-блакитними стрічками та українськими прапорцями.

На початку заходу начальник Мелітопольського відділу камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області Валерій Літинський звернувся до колективу: «Сьогодні ми разом зі всією Україною показуємо світу єдність нашого народу, єдність всіх українців в протистоянні зовнішнім та внутрішнім викликам, що, нажаль, сьогодні гостро постали перед нашою країною.

Для демонстрації нашого єднання та підтвердження національної єдності свідомим українцям не потрібні якісь конкретні дні та дати, адже всі ми кожного дня робимо свій вклад у зміцнення нашої Держави, і розуміємо, що тільки разом, згуртовано, можна протистояти загрозі ворожого нападу наших сусідів.

Тільки разом ми зможемо відстояти нашу державність та незалежність, тільки разом ми збудуємо сильну та процвітаючу країну, тільки разом, розуміючи, що ми – українці, розуміючи, що наша батьківщина – Україна.»

Під час урочистої акції над адміністративними будинками Головного управління ДПС у Запорізькій області в м. Мелітополі та смт. Веселому підняли Державний Прапор України та пролунав Державний Гімн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь