A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Міжнародний день безпечного Інтернету в КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1»

Дата: 08.02.2022 16:41
Кількість переглядів: 282

В усьому світі  8 лютого відзначають Міжнародний день безпечного Інтернету. Це свято покликане просувати безпечне і відповідальне використання онлайн-технологій, особливо серед дітей.

 

       З кожним роком все більше українських дітей користується Інтернетом у повсякденному житті. На сьогоднішній день через глобальний вплив COVID-19 діти проводять все більше часу в Інтернеті.  Оскільки з самого початку Інтернет розвивався без будь-якого контролю, то на сьогодні він містить величезну кількість інформації, причому далеко не завжди безпечної.

        8 лютого до Дня безпечного Інтернету в КЗ « Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1» у 5-Б класі шкільним психологом  був проведений онлайн-тренінг «Ми за безпечний інтернет!», мета якого дослідити позитивні і негативні наслідки Інтернету, сприяти обізнаності учнів про небезпеки, які існують в Інтернеті .

       Під час  тренінгу діти обговорювали плюси та мінуси Інтернету, для чого потрібен «Нік» та його небезпеку. Проводили голосування  в чаті, визначаючи «міф» чи «факт» твердження про поводження в соціальних мережах . Вправа «Бабусині казки» навчила учнів як правильно створювати свої паролі, які  негативні наслідки надання інформації незнайомим людям про особисте життя. По закінченню тренінгу учні разом з психологом розробили свої правила безпечного користування Інтернетом.

Також для більшої обізнаності та інформаційної  безпеки  під час роботи в Інтернеті, увесь педагогічний колектив закладу освіти брав участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі до Дня безпечного інтернету.

Ми віримо, що Інтернет може бути безпечним для всіх!

     Прес-центр школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь