A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Захід до Дня соборності України

Дата: 21.01.2022 13:49
Кількість переглядів: 310

Фото без опису22 січня Україна святкує День соборності нашої держави, який має на увазі проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. Саме тому 21.01.2022 року на базі Веселівського загальноосвітнього навчального закладу I-III ступенів № 1 завідуючим відділення соціальної роботи комунальної установи «Центр соціальних послуг» Нудьгою Юлією був проведений захід, присвячений цьому святу, з учнями 8-го класу. Виховна година була спрямована на формування у підростаючого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності й любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу.

Дітям був представлений відеоролик, який розкривав особливості Дня Соборності України. Учні із задоволенням переглянули матеріал та прослухали міні-лекцію з даної теми. Наступним елементом виховної години стало проведення вікторини на тему: «Що в Україні най-, най-, най-», під час якої школярі мали змогу продемонструвати рівень своїх знань про нашу Батьківщину. Дітям дуже сподобалася гра, вони висловили своє захоплення цікавими фактами про державу.

Найбільше захоплення у дітей викликала імпровізоване змагання «Хто зверху?», під час якого школярі мали змогу відгадати популярні українські пісні та видатних українських діячів.

Наприкінці заходу було підведено підсумок та зазначено, що виховання патріотизму у підростаючого покоління – актуальна та необхідна складова для їхнього розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь