A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Січневі методичні об`єднання біології, хімії, географії та фізики.

Дата: 14.01.2022 10:09
Кількість переглядів: 324

Фото без опису11 січня 2022 року відбулося онлайн-засідання методичного об’єднання вчителів біології, хімії, географії та фізики Веселівської ОТГ на тему «Сучасний вчитель як провідник змін в контексті Концепції Нової Української Школи».

На початку засідання всіх учасників привітали методист Олена КАНДИБОЛОЦЬКА та керівник методичного об’єднання біології Анастасія МИКИТЕНКО.

Олена КАНДИБОЛОЦЬКА ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями щодо особливостей організації освітнього процесу у першому (адаптивному) циклі 5-го класу ЗЗСО.

Тетяна ШЕВЦОВА, керівник методичного об’єднання вчителів хімії, дала роз’яснення щодо Закону України «Про освіту» у контексті проблем реформування школи.

Учасники засідання, разом з Анастасією МИКИТЕНКО, розглянули новий Державний стандарт базової середньої освіти та проаналізували модельні навчальні програми «Пізнаємо природу» 5-6 класи (інтегрований курс). 

На аукціоні методичних ідей вчителі обмінялись досвідом використання інтерактивних прийомів роботи на уроках природничого циклу.

МУСІЄНКО Сергій, САГАЙДАК Зінаїда, БРЕГЕДА Сергій, АРТІМ Неля поділились як активізувати пізнавальну діяльність учнів на уроках природничого циклу (хімії, біології, географії) засобами технології «перевернутий клас».

ФЕДОРОВА Ольга та ВОЛОШИНА Оксана ознайомили з прийомом фішбоун, а Щебликіна Олена, НЕСТЕРЕНКО Володимир – з прийомом «Кубик Блума», історією його створення та іншими прийомами за цією технологією.

ТЕРЕЩУК Лусіне, ОЛЕШКО Михайло, РОМАНЧЕНКО Ірина розповіли про використання задач на уроках предметів природничого циклу як засіб формування математичної та екологічної компетентності учнів.

Засідання закінчилось підведенням підсумків та розробкою рекомендацій щодо вдосконалення діяльності методичного об’єднання вчителів біології, хімії, географії, фізики.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь