A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД ЩОДО НЕДОПУЩЕННЯ ПРОДАЖУ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ ТА ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ НЕПОВНОЛІТНІМ ОСОБАМ У ТОРГОВИХ ЗАКЛАДАХ ГРОМАДИ

Дата: 10.01.2022 15:40
Кількість переглядів: 534

Фото без описуСлужба у справах дітей Веселівської селищної ради продовжує здійснювати контроль за додержанням суб’єктами підприємницької діяльності правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Відповідно до графіку проведення профілактичних рейдів, спільно із поліцейським офіцером громади Лубяним О. проведено профілактичний рейд у закладах торгівлі на території села Менчикури.     

Представникам торгівлі  нагадали, що за продаж неповнолітнім алкогольних напоїв передбачена адміністративна відповідальність.

Згідно зі ст. 17 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» до суб’єктів господарювання засто­совуються фінансові санкції у вигляді штрафів у разі порушення вимог ст. 153 цього закону у розмірі 6800 грн.

Також, ст. 156 Кодексу України про адміністративне правопорушення передбачено, порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами  тягне за собою накладення штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Під час рейду з продавцями торгівельних закладів проведено профілактичні бесіди та інформаційну роботу серед населення.

Вкотре звертаємось до власників та продавців закладів торгівлі із проханням неухильно дотримуватись чинного законодавства, не продавати алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби дітям, адже кожен з нас відповідає за здорове майбутнє наших дітей.

Робота у данному напрямку буде проводиться і надалі.

 

 

 

Начальник ССД      С.ЛЮТА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь