A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Перемога на обласному етапі ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Дата: 21.12.2021 14:56
Кількість переглядів: 305

Фото без описуЗ метою вшанування багатогранного творчого доробку Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої учнівської та студентської молоді, розвитку її здібностей, виховання шанобливого ставлення до мови і традицій українського народу, підвищення рівня мовленнєвої культури Міністерство освіти і науки України вже дванадцять років поспіль організовує проведення Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Учасники конкурсу демонструють здатність до критичного мислення, фахового аналізу мовно-літературного та культурно-історичного матеріалу, творчі здібності, належне володіння художнім словом, грамотність, що дає можливість віднайти майбутніх поетів, прозаїків, літературознавців, мовознавців, журналістів.

У 2021-2022 навчальному році у ІІІ (обласному) етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка взяла участь учениця 8Б класу КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» Залата Марія (вчитель Старостенко Т.В.). Обласний етап проходив 15 грудня 2021 року в дистанційному форматі.

За підсумками оцінювання членами обласного журі Залата Марія стала переможцем, посівши ІІІ місце. Також її запрошено до участі у ІV Всеукраїнському етапі.

Щиро вітаємо Марію та її вчителя Старостенко Тетяну Валентинівну з високим   досягненням та бажаємо успіхів і перемоги у фіналі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь