Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ВЕЛОСПОРТ – ЦЕ КРУТО, ВЕЛОСПОРТ – ЦЕ КЛАС!

Дата: 06.12.2021 15:55
Кількість переглядів: 487

Фото без описуЗайматися спортом у наш час стало мегапопулярно, бо основним показником успішної і розумної людини сьогодні є вміння тримати себе у формі. Недарма кажуть, що спорт це життя.

25 листопада 2021 року… Сонячний осінній день з присмаком зимової прохолоди зібрав на гімназичному подвір’ї всіх любителів одного з найпопулярніших видів спорту велоспорт. Це спорт мужніх, сильних, витривалих, закоханих у велосипед людей. Нас було 70. Щасливі, усміхнені, рожевощокі хлоп’ята та дівчата осідлали свої залізні коні і гайнули… Гайнули на зустріч здоров’ю. За ініціативи директора гімназії Ігоря Кривка, учителів фізичної культури Олександра Сенюкова та Владислава Старостенка, заступника директора з навчально-виховної роботи Веселівського відділу КЗ «Центр туризму» Запорізької обласної ради Миколи Михиди велосипедний марафон відбувся. Було суперкласно. А знаєте чому?! Бо їзда на велосипеді – це задоволення для людини, це здоровий спосіб життя в сучасному урбанізованому середовищі, це екологічно чистий вид транспорту, це, насамкінець, важливий іспит для вияву фізичних, психічних, моральних якостей та фізіологічних можливостей людини. Це відмінне аеробне навантаження, адже зміцнюються не тільки м’язи, а й налаштовується правильне дихання. Тому в нашу кров потрапляє так багато кисню. Катаючись на велосипеді, людина тренує практично всі системи свого організму: кровоносну, дихальну, поліпшується нервово-психічний стан, підвищується витривалість.

Велоспорту на теренах Веселівщини бути! Добре, що в нас час є такі  подвижники, віддані своїй справі. Честь їм і хвала. Із спільної діяльності всіх зацікавлених можна вивести досить цікаву формулу: Громада + депутатський корпус + КЗ «Центр туризму» = УСПІХ. Якщо її візьмуть до уваги всі жителі нашої території, то зможемо досягти певних результатів. Тільки спільними зусиллями до неймовірних вершин. Плідною є робота з ЮНЕСКО з проблем матеріального забезпечення велотуризму на Веселівщині.

Ми віримо, друже, що колись ти, зрадивши своїй чотирьохколісній подрузі, пересядеш на двоколісного стального друга, тим самим зробиш краплинку доброї справи в збереженні чистого природнього середовища нашої планети. Ми так хочемо, щоб ти відірвався від екрана телевізора, смартфона й Інтернету – і отримав неймовірне задоволення, проїхавши на велосипеді чудовими маршрутами, милуючись чарівними краєвидами рідної неньки-землі. Поглянь на все по-іншому. Відчуй смак велоспорту! Запрошуємо тебе стати членом відповідного гуртка, який незабаром почне діяти в Громаді. Удачі нам усім у прагненні бути здоровими і щасливими.

            Фото Поліна ЧОРНА

Галина ФІЛЬ, заступниця директора з виховної роботи



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь