A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

БЮДЖЕТ УЧАСТІ. Розпочато голосування за проєкти.

Дата: 22.10.2021 15:02
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

Шановні мешканці Веселівської громади.

Розпочато голосування за проєкти громадян, які були подані в рамках Бюджету участі Веселівської громади, яке .

Відповідно до п.10 Положення про Громадський бюджет (Бюджет участі) Веселівської селищної ради, затвердженого рішенням 10 сесії 8 скликання Веселівської селищної ради від 03.09.2021 року  № 330, голосування за проєкти здійснюється шляхом заповнення бланку голосування в електронному вигляді або на паперових носіях за формою, наведеною у додатку 4 до цього Положення.

Голосування у електронному вигляді здійснюється у електронній системі за допомогою авторизації мешканця/мешканки Веселівської територіальної громади через систему BankID, MobileID, електронно-цифрового підпису або через електронну почту з внесенням серії і номеру паспорту (посвідки на постійне проживання) та завантаженням його скан-копії з актуальною пропискою, номер телефону та адреси проживання та інших даних необхідних для ідентифікації особистості та визначення її причетності до громади, згідно пункту 1.5 цього Положення.

Голосування на паперових носіях здійснюється виключно у приміщеннях пунктів супроводу Бюджету участі за пред’явлення оригіналу паспорту і здійснюється виключно один раз та тільки особисто голосуючим шляхом заповнення бланку голосування. Особи, які не можуть самостійно пересуватися та/або особи з обмеженими можливостями, що не можуть самостійно пересуватися, мають право здійснити голосування на дому. Для цього їм необхідно надати до відповідального відділу заяву (в довільній формі) або усне звернення в телефонному режимі, в якій зазначається причина голосування на дому. Пункт супроводу Бюджету участі знаходиться в приміщенні Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Під час етапу голосування модератор щоденно перевіряє кожен поданий з використанням електронної адреси голос (наявність скан-копій усіх документів, які необхідно додати за вимогами цього Положення, причетність особи до громади, тощо). Одна особа може проголосувати не більше, ніж за три проєкти.

Голосування проходить з 21 жовтня по 15 листопада 2021 року.

Долучайтесь до голосування, виберіть найкращий проєкт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь