A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Тиждень безпеки життєдіяльності у КЗ « Широківський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ»

Дата: 08.10.2021 08:06
Кількість переглядів: 276

Фото без описуКожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях.

            У КЗ «Широківському НВК «ЗОШ І -ІІІ ступенів –ДНЗ» наприкінці вересня - початку жовтня 2021 року  був проведений Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності «Наша безпека у наших руках!»,  метою якого було  формування у школярів свідомого ставлення до свого життя і здоров’я, оволодіння основами здорового способу життя, життєвими навичками безпечної для життя і здоров’я поведінки у повсякденному житті та при виникненні надзвичайних ситуацій.

    Класними керівниками 1-9 класів було  підготовлено та продемонстровано цікаві заходи: квест «Бути обізнаним безпечно» (5 клас),  практикуми «Перша допомога при різних видах травм (9клас), «Допомога при закритих та відкритих переломах кінцівок, транспортування потерпілого» (8 клас), брейн-ринг «Укуси отруйних змій, павуків і комах» (6 клас), урок-калейдоскоп порад «Айболить   2021! COVID -19.   Поради   Лікаря   Айболита», урок безпеки «Все про коронавірус» (3 клас), година спілкування «Будь модним! Стань помітним у темряві!» (4 клас). Протягом тижня діти демонстрували творчі наробки у вигляді малюнків, інсценізували певні ситуації, розігрували діалоги-звернення до екстрених служб, розгадували вікторини,  ребуси і кросворди, обговорювали нестандартні ситуації та знаходили правильні рішення, змагались, грали та навчались.

          Усі заходи, які проходили в рамках тижня безпеки життєдіяльності, сприяли усвідомленню значення безпеки. КЗ « Широківський НВК «ЗОШ      І -ІІІ ступенів –ДНЗ» й надалі проводитиме профілактичну роботу у цьому напрямку, адже має на мету виховання свідомого громадянина здорової нації. Завершено тиждень безпеки спільним  актуальним сленгом: «Життя безцінне, бережімо його!»

        Заступник директора з навчально-виховної роботи Ліоніла Струкова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь