A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Виховна година «Скажемо булінгу «Ні!»

Дата: 05.10.2021 14:10
Кількість переглядів: 313

На сьогоднішній день тема шкільного булінгу є актуальною та обговорюваною. Багато школярів потерпають від жорстокості однолітків, але бояться розповісти про це своїм батькам або вчителям.

Завідуючий відділення соціальної роботи КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради Нудьга Юлія підготувала та провела виховну годину з учнями 9-Б та 10-А класів КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія», метою якої було надати інформацію про поняття та види булінгу; допомогти пізнати способи неконфліктної поведінки серед учнівської молоді, що дозволить конструктивно взаємодіяти з іншими, вільно виражати та контролювати свої емоції.

На початку зустрічі Юлія Нудьга провела міні-лекцію, під час якої учні мали змогу продемонструвати свої знання з питань протидії булінгу та ефективних навичок спілкування один з одним. Після цього всі бажаючі мали змогу спробувати свої сили у стимуляційній грі, де кожному випадала окрема роль, якої потрібно було дотримуватися під час програвання ситуації. Після імпровізованої сценки відбулося обговорення, під час якого учні сформували порядок реагування на випадки булінгу.

Наприкінці заходу дітям було запропоновано створити «Ромашку класу», на пелюсточках якої вказати гарні слова про свій клас та однокласників. Учні із залюбки взяли участь у цій вправі та вказали багато гарних рис свого колективу. Діти виявилися креативними та творчими, активно брали участь у всіх запропонованих вправах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь