A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

З турботою про людей похилого віку

Дата: 05.10.2021 13:46
Кількість переглядів: 309

Фото без описуНа початку другого місяця осені відзначається день людей похилого віку і тому комунальна установа «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради  не залишається осторонь цього свята і охоплює увагою та турботою людей поважного віку, які отримують соціальну послугу догляд вдома.

 В день свята соціальні робітники на чолі з директором установи Галиною Жигірь та завідуючим відділення Анною Мельничук відвідали ветеранів війни, людей похилого віку за місцем їх проживання, привітали зі святом, побажали міцного здоров’я, добробуту та довгих років життя, щоб вони завжди залишалися у гарному настрої не зважаючи на труднощі буденного життя.          

Для 80 підопічних, які знаходяться на обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома були сформовані продуктові пакети. Підопічні були настільки розчулені приділеною увагою, що на їх очах бриніли сльози, а на лиці сяяла посмішка і згадувалися всі моменти їхньої молодості та дитинства. І саме тому цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід щодо більш турботливого ставлення, розуміння, людського тепла для вразливих верств населення, а саме людей поважного віку.

Особам похилого віку дуже важко долати життєві труднощі без сторонньої допомоги. Саме тому центр соціальних послуг  щорічно співпрацює з організаціями, керівниками підприємств, фермерськими господарствами щодо сприяння здійснення адресної натуральної допомоги літнім людям, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Комунальна установа «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради щиро вдячна благодійникам Марковій О.А., Волкову С.Г., Василенку В.І., Васьковському А.Ф., Кучеркову С.Г., Мачешину Ю.С., Сподаренку Г.А., Мігулі Ю.Ю., Богомолову А.В., МурадовуС. І., Стогнію В.В., які надали фінансову допомогу для формування продуктових наборів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь