A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

11 вересня у Веселівській селищній територіальній громаді відбулися змагання добровільних пожежних охорон.

Дата: 11.09.2021 15:09
Кількість переглядів: 771

На честь 6-ї річниці відзначення Дня створення Веселівської селищної територіальної громади відбулися змагання добровільних пожежних охорон.

Змагання розпочались із урочистого привітання добровільних пожежних охорон на центральній площі селища Веселе.

До добровільних пожежних охорон звернувся селищний голова Петро Кіяшко. Він привітав усіх із відзначенням 6-ї річниці створення Веселівської громади, зазначив, що змагання добровільних пожежних охорон стають все більш популярними. У цьому році до змагань приєдналася добровільна пожежна охорона з Берестівської громади Бердянського району. Петро Миколайович побажав усім учасникам змагань перемоги.

Також у заході взяли участь голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма, голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков,  заступник начальника управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України в Запорізькій області полковник служби цивільного захисту Андрій Прокопенко, начальник ІІІ пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Запорізькій області полковник служби цивільного захисту Олександр Баша, які зазначили, що Веселівська ТГ зразкова не тільки на теренах Запорізької області, а й входить до найкращих по всій Україні. Громада активно протистоїть вогняній стихії та надзвичайним подіям у районі, про що свідчать п'ять осередків місцевої пожежної охорони у селах Широке, Мала Михайлівка, Озерне, Новоолександрівка, Ясна Поляна, які мають на озброєнні спеціальні пожежні автомобілі, оснащення та бойовий одяг. Таке відповідальне ставлення до власної безпеки  є прикладом для наслідування іншими громадами.

Для всіх присутніх виступили: вихованці студії "Фітнес-с'імя" та вихованці зразкового аматорського хореографічного колективу "Атмосфера".

Після урочистостей відбулися змагання добровільних пожежних дружин на спеціальному учбово-тренувальному майданчику. Участь у заході взяли місцеві пожежні команди Веселівської селищної територіальної громади із с. Широке, Мала Михайлівка, Озерного, Новоолександрівки. с. Ясна Поляна та запрошені гості – вогнеборці добровільної пожежної команди Берестівської громади Бердянського району.
Учасники мали подолати смугу перешкод, загасити «умовну пожежу» та перенести постраждалого.
Приємно було спостерігати, як члени команд долають спортивні рубежі. У чесній та безкомпромісній боротьбі перемагли найкращі.
Перше місце зайняла команда с. Озерне, друге – наші гості з Берестівської громади Бердянського району, третє – добровольці с. Мала Михайлівка, четверте - команда с. Новоолександрівка, п
'яте - команда с. Ясна Поляна, шосте - команда с. Широке.

Дякуємо всім добровільним пожежним охоронам за їх мужність і нашу безпеку!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь