Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Огляд готовності закладів освіти Веселівської селищної територіальної громади до організованого початку 2021-2022 навчального року

Дата: 21.08.2021 15:34
Кількість переглядів: 510

Фото без опису19.08. та 20.08.2021 року пройшов огляд готовності закладів освіти Веселівської селищної ради комісією у складі: Стогній Раїси – секретаря селищної ради, Дундук Оксани – начальника відділу освіти, молоді та спорту,   Нетребко Інни – головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, Кандиболоцької Олени та Очеретько Лариси методистів відділу освіти, молоді та спорту,  Шепеля Олександра головного інспектора відділу запобігання надзвичайних ситуацій Мелітопольського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області, Гунбіної Олени – начальника Веселівського районного управління  ГУ Держспоживслужби у Запорізькій області.

В огляді готовності закладів освіти до організованого початку  навчального року брали участь керівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

Перевіркою охоплено 7 закладів загальної середньої,  4 дошкільної та 3 позашкільної освіти. Основна увага у ході перевірки приділялась питанням щодо підготовки освітніх закладів до нового 2021-2022 року, а саме: створення оптимальних умов для організації освітнього процесу (якість поточних ремонтів класних кімнат та кабінетів, спортивних залів, навчальних майстерень, рекреацій; благоустрій спортивно – ігрових майданчиків та прилеглих територій), безпечне функціонування в осінньо-зимовий період (стан опалювальних систем, комунікацій водопостачання та каналізації, електромереж),  зміцнення матеріально - технічної бази закладів.  Особлива увага приділялась готовності харчоблоків та їдалень.

Було зосереджено увагу на науково – методичне  забезпечення навчальних кабінетів, класних кімнат дидактичними засобами навчання, сучасними меблями, комп’ютерним та мультимедійним обладнанням для учнів 1-4 класів за принципами Нової української школи, де новий освітній простір має бути зручним та комфортним для кожного учня.

Щодо підготовки закладів освіти до організованого початку навчального року  з місцевого бюджету виділено 172061,00  грн. та залучено спонсорські кошти  384837,00 грн.

 

На виконання заходів з усунення недоліків з питань пожежної безпеки виділено  3 690 360,00 грн. для влаштування систем автоматичної пожежної сигналізації, систем оповіщення,  управління евакуації людей, монтаж, встановлення,  оброблення дерев’яних конструкцій горищних приміщень, встановлення пожежних гідрантів та придбання первинних засобів пожежогасіння.

 

За результатами огляду комісією по перевірці готовності закладів освіти до початку навчального року  відзначено достатньо-високий рівень підготовки керівниками освітніх закладів Веселівської селищної територіальної  громади.

Висловлюємо щирі слова подяки керівникам та трудовим колективам  освітніх закладів, батькам, меценатам, всім тим хто не залишився байдужим щодо створення сучасних та комфортних умов для дітей нашої громади.

 Спільними зусилля ми зробили з Вами добру справу, нехай щастить  нам всім у 2021-2022 навчальному році.

 

 Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь