Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Збереження життя та здоров`я дітей – пріоритетне завдання громади

Дата: 13.08.2021 16:01
Кількість переглядів: 477

Фото без опису11.08.2021 року в актовій залі селищної ради під головуванням секретаря ради Раїси СТОГНІЙ відбулася оперативна нарада з питань підготовки закладів освіти  до нового 2021-2022 навчального року. Одним із питань, яке розглядалось було проведення роз’яснювальної роботи щодо вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19.

На нараді були присутні керівники закладів дошкільної, загальної середньої  та позашкільної освіти.

До відома присутніх була доведена  Постанова  Кабінету Міністрів України від 28 липня 2021 року № 787 «Про проведення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р.№ 1236», а також зосереджено особливу увагу на пункт 3 Постанови, який доповнено пунктом 15 такого змісту, а саме: «…відвідування закладів освіти здобувачами освіти та проведення в закладах освіти масових заходів(вистав, свят, концертів) за участю здобувачів освіти у разі відсутності у більш як 20 відсотків персоналу закладу освіти документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації». Працівники закладів освіти щоденного знаходяться в зоні ризику, спілкуючись з педагогічною, учнівською та батьківською громадськістю. Збереження життя та здоров’я завдяки вакцинації від COVID-19 напередодні початку нового навчального року є пріоритетним завданням відділу освіти, молоді та спорту та керівників закладів освіти громади.

Селищний голова, відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради звертається з проханням до керівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти забезпечити організацію додаткової інформаційної компанії щодо вакцинації працівників освіти від COVID-19, яка сприятиме безпечному освітньому середовищу в закладах освіти та забезпечить розпочати новий навчальний рік в очній формі.

Відділ освіти. молоді та спорту виконавчого

комітету Веселівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь