Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Щоб бюджет громади був зрозумілим та доступним усім!

Дата: 13.08.2021 08:28
Кількість переглядів: 584

Фото без опису12 серпня 2021 року  відбулось засідання робочої групи з розробки «Бюджету для громадян». Представники селищної ради, молоді та активісти зібралися разом, щоб зробити складні цифри з бюджету Веселівської селищної територіальної громади на 2021 рік зрозумілим для громадян.   

«Бюджет для громадян» – це спрощена, позбавлена технічної мови презентація інформації про бюджет. Основна мета бюджету для громадян – зробити складну та технічну бюджетну інформацію доступною для широкого кола осіб.

Під час засідання учасники та учасниці робочої групи обговорили розроблений дизайнером варіант буклету  «Бюджет для громадян Веселівської селищної територіальної громади» станом на 01.07.2021 року. Завдяки дискусіям напрацювали пропозиції щодо внесення змін  до буклету  та бланку пропозицій.

До кінця серпня робоча група має затвердити макет, а у вересні – «Бюджет для громадян» буде надрукований.

Розробка та друк «Бюджету для громадян» відбувається під супроводом експертів громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Впродовж жовтня в громаді відбудеться інформаційна кампанія  “Впливай на бюджет своєї громади!”, під час  якої буде поширено “Бюджет для громадян-2021” та інші просвітницькі матеріали проекту, фахівці селищної ради та активісти під час вуличних акцій будуть роз’яснювати мешканцям інформацію про доходи та видатки з бюджету громади, а також збиратимуть пропозиції громадян до бюджету на 2022 рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь