A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Чесна праця сьогодні - добробут громади завтра.

Дата: 29.07.2021 11:27
Кількість переглядів: 454

Фото без описуГромада - це наш спільний дім, це велика родина, яка складається з різних вікових та соціальних груп. Це:  люди поважного віку, які потребують соціальної підтримки та адаптації; діти, для яких основною потребою є надання якісних освітніх та оздоровчих послуг; багато сімей та осіб, які потребують щодня своїх, особливих послуг; і абсолютно всі мешканці, без винятків. Всі мріють жити  у громаді, яка дбає про якісне соціальне забезпечення, економічну стабільність, безпеку життя та постійно розвиває свою інфраструктуру. Все це не можливо реалізувати без гідного бюджетування. Бюджет від старонормандського означає гаманець, сумка, мішок з грошима. Як у родині, гаманець наповнюється за рахунок від отриманих у родині прибутків, так наш "спільний гаманець" складається з субвенцій, які отримує громада від держави, та податків, які сплачують громадяни.

Кожен мешканець громади, який офіційно працевлаштований, сплачує до місцевого бюджету податок на доходи фізичних осіб. Окрім цього, користувачі земельних ділянок та власники нерухомості є платниками податку на нерухомість та орендної плати за землю.

Чесна та відкрита сплата податків до місцевого бюджету, це запорука економічної стабільності та розвитку нашої спільної домівки.

Нагадаємо, що до видатків селищного бюджету відноситься фінансування таких соціально важливих закладів, як: дитячі садочки, школи, заклади культури, заклади охорони здоров’я, установи соціальних послуг. Окрім того, саме із коштів, отриманих від оподаткування, відбувається фінансування послуг: освітлення, ремонту та будівництва доріг та тротуарних доріжок, обслуговування та будівництва дитячих та спортивних майданчиків, озеленення та прибирання територій.

Хотілося б наголосити,  що ухиляючись від чесної сплати податків, приховуючи ведення підприємницької діяльності ми обкрадаємо себе.

Легальна зайнятість та офіційне ведення підприємницької діяльності сьогодні - це добробут нашої громади вже завтра.

На місцевих виборах, у жовтні 2020 року, мешканці нашої громади надали кредит довіри людям, які на їх думку, є гідними представниками громадськості. Які власним прикладом показують свою небайдужість до території громади та її мешканців. Які ставлять інтереси громади вище за свої, власні інтереси.

Надаємо інформацію про законність та чесність наших представників місцевої влади.

 

Заступник селищного голови

з питань діяльності виконавчих органів                                  Л.КОСТЮК

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь