Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Школа підтримки сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах

Дата: 22.07.2021 16:25
Кількість переглядів: 427

Фото без опису22.07.2021 року відбулося наступне заняття у рамках програми «Школа підтримки сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах», метою якої є соціальна підтримка сім’ї, дітей та молоді, які перебувають у СЖО і потребують сторонньої допомоги.

Темою заходу стала «Правила поведінки у громадських місцях», участь у якому взяли участь 12 дітей із сімей, які отримують соціальні послуги у відділенні соціальної роботи.

Метою виховної години стало прищеплення етичних норм поведінки в суспільстві; виховання культури мовлення, поведінки в громадських місцях; повага до особистості.

Завідуючий відділення соціальної роботи Нудьга Юлія наголосила на важливості дотримання етичних норм під час спілкування один з одним, допомозі один одному у разі необхідності та недопущення виникнення конфліктних ситуацій.

Цікавим елементом виховної години став перегляд мультфільму «Школа гарних манер. Етикет», у якому в доступній для дітей формі була надана інформація стосовно правил поведінки у суспільстві. Тренінгове заняття проходило у формі гри, тому діти брали активну участь у всіх запропонованих ситуаціях для обговорення.

Наприкінці виховної години дітки отримали задоволення від спілкування один з одним. А завдяки підтримці Маркової Ольги Анатоліївни, стала можливою організація солодкого столу.

Якщо Ви або Ваші знайомі потрапили у складні життєві обставини та не в змозі їх подолати, звертайтеся за адресою: смт. Веселе, вул. Центральна, 162.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь