Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Як веселівці Грузію підкорювали

Дата: 19.07.2021 14:19
Кількість переглядів: 437

Фото без описуЗ 9 по 16 липня зразковий аматорський хореографічний колектив «Атмосфера» взяв участь у міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Золоте руно», який проходив у м. Батумі, Грузія.

Незважаючи на невеликі труднощі при перельоті, мальовнича природа Грузії та гостинний прийом організаторів фестивалю підкорила наші серця з перших хвилин. Тепле море, гірське повітря та неймовірні краєвиди кожного дня надихали наших танцюристів на нові звершення. В перший день перебування у м. Кобулеті ми відвідали дендрологічний парк Шеквітілі.  Площа парку - 60 гектарів, де  більше 150 унікальних видів дерев (гінкго, вічнозелена секвоя, магнолії, клени). Дерева до парку завозились на протязі чотирьох років з різних куточків Грузії та світу. В ньому є бамбуковий гай, велике штучне  озеро. В парку перебувають 45 видів птахів. Головні жителі - це рожевий фламінго. Виснажені та з чудовими враженнями ми повернулися до готелю.

Наступного дня нас чекала не менш видовищна екскурсія до водоспаду Махунцеті, який називають самим високим водоспадом регіону. Вода гарним каскадом  стікає у кам’яну чашу з тридцятиметрової висоти. 
12 липня «Атмосфера»  цілий день насолоджувалася Чорним морем, а після вечері довгоочікувана екскурсія по нічному Батумі. Танцюючі фонтани, скульптура кохання «Алі і Ніно», колесо огляду висотою 55 м., набережна протяжністю 7 кілометрів надихнули наш колектив на перемогу у фестивалі, який проходив 14 липня у будинку культури в м. Батумі. Цього року у конкурсі взяли участь колективи з Казахстану, Грузії, міст України: Дергачі,  Київ, Черкаси, Кременчуг,  Харків, Полтава. Загалом було представлено 80 номерів. Затаївши подих ми дочекалися нагородження. «Атмосфера», як завжди не підвела, сім перших місць та три других. Сльози радості та гордості за свій колектив з маленького селища у Запорізькій області. Ще одна вершина підкорена.
На завершення «родзинкою» стало відвідування ресторану грузинської кухні. Смачні хінкалі, хачапурі, курча Шкмерулі, шашлики ще більше додали вражень  нашим дітям. Але нажаль час спливає дуже швидко. Настало 16 липня і ми повернулися на рідну Україну.
Колектив «Атмосфера» висловлює подяку всім, хто надав допомогу у цей скрутний час відвідати фестиваль «Золоте руно». 
Наші діти найкращі, ми ще раз у цьому переконалися. Грузія назавжди залишиться у наших серцях. 
Кажуть, що наступного разу планується підкорення Франції, але це вже зовсім інша історія...

                                                                                                               М. Козюра



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь