Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Практична майстерня «Від стратегії до дій»

Дата: 19.07.2021 08:46
Кількість переглядів: 427

Фото без опису14-15 липня у м. Запоріжжя проходила практична майстерня з місцевого економічного розвитку «Від стратегії до дій» з громадами партнерами Програми DOBRE# Запорізької  області, серед яких була і Веселівська громада.

На заході  здійснено огляд, що було зроблено командами з місцевого економічного розвитку з часу майстерні DOBRE LED BOOST, який проходив 2-3 червня. Представники громад презентували розроблені проєкти програм місцевого економічного розвитку та пріоритетні проєкти.

Веселівською громадою представлено три проєкти: «Створення сільськогосподарського кооперативу з очищення зернових культур в с.Новоолександрівка», який визначено як пріоритетний; «Розробка генеральних планів сіл Новоолександріка, Мала Михайлівка, Піскошине і Менчикури»; «Будівництво технічного водогону в с.Новоолександрівка». 

На майстерні, також, обговорено питання щодо подальшого планування  органами місцевого самоврядування місцевого економічного розвитку без підтримки Програми DOBRE.

Експерти Програми детально зупинилися на вимогах щодо правильності заповнення проєктної заявки пріоритетного проєкту та додатків на співфінансування від Програми DOBRE.

За результатами заходу громадам рекомендовано  доопрацювати проєкт Програми МЕР, надати її для обговорення з подальшим розглядом на сесії селищної ради та розпочати підготовку документів   для отримання гранту  в сумі 12 тис.дол. для реалізації пріоритетного проєкту.

Презентація програми МЕР Веселівської громади дивись за посиланням: https://docs.google.com/presentation/d/1tQ0Tc2ESmh2RUmlym3uBhymzrBTcSFFo6iNW8aqLd2M/edit?usp=sharing

 

 

Відділ проєктного менеджменту, інвестицій

та економічного розвитку



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь