Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Спільними зусиллями здійснемо мрію дітей

Дата: 02.06.2021 16:42
Кількість переглядів: 590

Фото без опису27 травня  у Веселівському опорному комунальному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Веселівської селищної ради відбулася запланована зустріч голови громади  Петра КІЯШКА з директором  КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР Олександром РОМАНЧУКОМ.

 

   Метою зустрічі є – відкриття центру для організації туристсько-краєзнавчої роботи, основними завданнями якого: створення умов для роботи гуртків та зміцнення матеріально-технічної бази, а саме: облаштування скалодрому, тобто, штучної споруди із зачіпками для рук та ніг, що використовується для скелелазіння у закритому просторі й слугує  імітацією скель для тренувань, коли не має можливості дістатися природних скель, а може й повністю відбуватися на такому стенді (фото скалодрому КЗ "ЗОЦТКУМ" ЗОР).  Також розглядалося питання облаштування мотузкового містечка.

Яка ж користь від таких занять? Завдяки заняттям на такий споруді, в учнів зміцнюється опорно-руховий апарат, тренуються серцево-судинна і дихальна системи, формуються навички лазіння, координація рухів, сила, гнучкість, швидкість, спритність, окомір, відчуття статичної й динамічної рівноваги, витривалість. Діти навчаються орієнтуватися в просторі та на площині, швидко оцінювати ситуацію, обирати раціональні рішення.

Саме зважаючи на користь такого обєкту, його унікальність та цінність для молоді, селищним головою і було  зініційовано  спорудження даного скалодрому.

 

Л.Нестеренко, керівник  Веселівського опорного комунального закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Веселівської селищної

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь