Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

МИ ПРИХОДИМО У СВІТ, ЩОБ ЗАЛИШИТИ ПРО СЕБЕ ПАМ’ЯТЬ…

Дата: 01.06.2021 10:34
Кількість переглядів: 395

Фото без опису26 травня 2021 року на місцевому кладовищі вшанували пам'ять Учителя! ЇЇ ім’я увіковічено: Гапонова Єфросинія Кузьмівна (07.11.1925 - 30.12.1998).

Тут ніхто не говорить голосно, тут нічого не запитують, тут все видно по очах: скорботу і невимовний біль, повагу і вдячність

У заході взяли участь представники селищної ради, учні, яких навчала Єфросинія Кузьмівна, коллеги з якими вона працювала. 

Поки ми пам'ятаємо тих людей, які принесли нашому селищу інтелектуальну славу, вони продовжують жити серед нас. А учні, як носії і продовжувачі справи Єфросинії Кузьмівни, несуть велику відповідальність і перед Веселівською територіальною громадою, і перед Україною.  Знання і досвід вчителя не знає кордонів. І те, що сьогодні ми встановлюємо  пам’ятник своєму вчителеві, говорить багато про що.

Єфросинія Кузьмівна Гапонова понад 30 років пропрацювала вчителем української мови та літератури у Веселівській загальноосвітній школі №1. Вона єдиний педагог Веселівського району, якій присвоєно звання «Заслужений учитель України».

Людина чуйна, добра.  Простеляла дорогу у доросле життя випускникам, сіяла добре і вічне у душі кожної дитини. Любили і поважали її колеги, батьки, учні за добре серце, за материнську теплоту і розуміння, за те, що вона завжди підтримувала ініціативу, заохочувала творчість, помічала і схвалювала найменші порухи душі.

«Її життя - це скарб, подарований людям, друзям, дітям, онукам. Завжди уважна, віддана своїй справі і своїм учням, невтомна, енергійна, з почуттям гумору. Улюблена Вчителька і Наставниця  – саме такою ми її пам’ятаємо!» - зазначила секретар Веселівської селищної ради СТОГНІЙ Раїса, людина чуйна і небайдужа, яка підтримала ініціативу САНІНА Миколи і згуртувала навколо себе освітян заради увіковічення пам’яті Педагога!

Хвилина мовчання …  Покладання квітів …   

Нехай добрий, світлий спомин про Єфросинію Кузьмівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто її знав, любив та шанував.

 

Освітяни Веселівської селищної територіальної громади



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь