A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ІДЕЇ ПРОЄКТІВ МЕР

Дата: 01.06.2021 14:21
Кількість переглядів: 582

Фото без опису

31.05.2021 0 11-00 в Веселівському ХАБі «PLATFORMA» проведено онлайн зустріч робочої групи з місцевого економічного розвитку (МЕР) Веселівської селищної територіальної громади, яку провела програмна спеціалістка USAID/Програми DOBRE  Анна Загорулько. Відкриваючи засідання Анна зазначила, що місцевий економічний розвиток - це постійна синергія дій бізнес-спільноти, влади, громадянського суспільства та наукових кіл, метою якої є покращення якості життя та економічного потенціалу громади.

На даному засіданні обговорено подальшу роботу робочої групи щодо прийняття конкретних ідей, цілей та задач для розробки проєктів. Цікавим був розгляд ідей щодо нових проєктів, які би зацікавили молодь та підприємців.

Зокрема, оговорено ідею створення індустріального парку на території громади, що дозволить створити нові робочі місця та збільшити надходження до бюджету; можливість просування продукції бджолярства для налагодження подальшого виробництва; впровадження проєкту з переробки сільгосппродукції для виготовлення  комбікормів. Крім того, членами робочої групи  запропоновано напрямок з розвитку виробництва в сфері виготовлення дверей, тротуарної плитки, європарканів; можливість налагодження виробництва з виготовлення (обробки) деталей для сільськогосподарської техніки; розвитку навчальних класів (сучасних програм для отримання професій) та придбання нового обладнання.

В рамках роботи по цьому компоненту робочою групою буде розроблено програму місцевого економічного розвитку, а також буде можливість реалізувати на умовах співфінансування економічний проєкт.  Даний програмний документ є важливим інструментом економічної стабільності та першочерговим інструментом подальшого подання різних проєктів із залучення інвестицій і грантів.

 

                                                  Відділ проектного менеджменту,

інвестицій та економічного розвитку



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь