Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Селищний голова Петро Кіяшко офіційно представив колективу КП "Веселівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" ВСР головного лікаря Колісника Ігоря Олександровича

Дата: 26.05.2021 15:30
Кількість переглядів: 784

Фото без опису21 травня селищний голова Петро Кіяшко офіційно представив колективу КП "Веселівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" ВСР головного лікаря Колісника Ігоря Олександровича і побажав йому успіхів і нових досягнень, креативних ідей та блискучих думок, щоб всі масштабні плани ефективно реалізовувалися задля розвитку лікарні та на благо мешканців Веселівщини.

Також, селищний голова разом із головним лікарем офіційно відкрили терапевтичне відділення у КП "Веселівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" ВСР після капітального ремонту.

Сучасні кабінети стаціонару розраховані на два та чотири койко-місць; підлога викладена світлим кахлем; у відділенні нові двері та санвузли, оновлено стелю, стіни, замінено всі комунікації з водопостачання та каналізації, встановлено сучасні меблі та обладнання.

Іншими словами, відділення, що не ремонтувалося дуже давно, тепер має сучасний вигляд.

Тут надається медична допомога хворим із цілою низкою захворювань та патологічних станів.

Відкриття оновленого приміщення терапевтичного відділення після капітального ремонту – важлива подія у такий не простий для всіх час.

Виступаючи перед присутніми, селищний голова Петро Кіяшко зазначив, що завдяки наполегливій праці та грамотному керівництву Колісника Олександра Миколайовича відбулися великі зміни та перетворення у лікарні, які продовжуються його сином Колісником Ігорем Олександровичем.

 «Право на комфортні умови лікування та медичну допомогу мають усі хворі незалежно від віку та статусу. Зроблено кроки до наближення стану медичного обслуговування населення до європейського рівня! І ми будемо продовжувати ремонти інших відділень КП "Веселівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" ВСР, і надалі триватиме робота по створенню гідних умов праці медиків та належних умов перебування і лікування хворих, виділення коштів на нове та сучасне медичне обладнання», – відмітив селищний голова Петро Кіяшко.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь