Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ІІІ ТРАДИЦІЙНИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУРНІР З ВІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ

Дата: 24.05.2021 16:47
Кількість переглядів: 469

Фото без опису22-23 травня позашкільним комунальним закладом «Дитячо-юнацька спортивна школа» Веселівскьої селищної ради проведено ІІІ традиційний Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на честь засновника боротьби вільної у нашому селищі Волчугова Станіслава Андрійовича. 

Волчугов Станіслав Андрійович народився 23 лютого 1943 року в селищі Чернігівка, Запорізької області. У 1955 році закінчив п’ять класів Чернігівської  середньої школи і вступає у Київський спортивний  інтернат. Потім служив у радянській армії, воював у В’єтнамі, нагороджений медаллю. У 1955 році виконав норматив майстра спорту СРСР з вільної боротьби. У 1968 вступає і успішно закінчує Київську вищу школу тренерів. 23 квітня за направленням Запорізького обласного відділення  переведений зі школи № 85 м.Запоріжжя на роботу в наше Веселе в диятчо-юнацьку спортивну школу тренером з вільної боротьби. З перших днів роботи  у нашій ДЮСШ Волчугов Станіслав Андрійович проявив себе дуже талановитим  тренером юних спортсменів. З 1977 по 1980 рік Станіслав Андрійович працює директором Веселівської ДЮСШ. Заслужений тренер України з 1976 року, заслужений тренер республіка Саха (Якутія), заслужений тренер республіки Бурятія, заслужений тренер Монголії. Видатний педагог написав книги «Все життя боротьба» і «Волею долі». За багато років плідної роботи Станіслав Андрійович  Волчугов залишив після себе сотні вдячних учнів, які домоглися успіхів не тільки у спорті, а і в житті. Сьогодні Станіславу Андрійовичу 78 років.

У цьому році географія турніру була досить широкою: м.Мелітополь, м.Рівне, смт Рокитне (Рівненська область), м.Донецьк, м.Торецьк (Донецька область), смт Якимівка, смт Чернігівка, м.Харків, м.Лозова (Харківська область), м.Куп’янськ (Харківська область), м.Біла церква (Київська область),  м.Скадовськ (Херсонська область), м.Каховка (Херсонська область), м.Дніпро, м.Запоріжжя, м.Токмак, м.Бердянськ, м.Василівка, смтМихайлівка. У турнірі прийняло участь більше 200 учасників.

Під час церемонії відкриття до учасників змагань з вітальним словом звернулися  селищний голова Петро Кіяшко та голова районної ради ветеранів Василь Орел, привітавши спортсменів на Веселівській землі та побажали їм міцного здоров’я та нових перемог.

За результатами змагань команда борців ПКЗ «ДЮСШ» виборола медалі наступного ґатунку:

1 місце – Фісун Тарас  (тренер Фісун Станіслав)

2 місце – Губенко Єлісей (тренер Демченко Іван)

2 місце – Кірєєв Дмитро    (тренер Фісун Станіслав)

2 місце -  Югай Владислав (тренер Євстігнєєв Микола (наразі навчається у спорт інтернаті м.Скадовськ)

3 місце – Сподаренко Микита (тренер Фісун Станіслав)

3 місце – Ейсмонт Олександр (тренер Куксов Олександр)

3 місце – Овраменко Сергій (тренер Фісун Станіслав)

Організатори турніру висловлюють подяку постійним спонсорам турніру, а саме учням Станіслава Андрійовича та просто небайдужим людям до розвитку вільної боротьби на території нашої громади.

                                                                              

                                                                               Ю.Козюра



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь