A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 05.05.2021 17:37
Кількість переглядів: 373

Фото без описуВиконавчий комітет Веселівської селищної ради оголошує конкурс з визначення виконавця послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів на території селища та сіл Веселівської територіальної громади.

 

1.    Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу – виконавчий комітет Веселівської селищної ради, 72202, вул. Центральна, 162, смт. Веселе, Запорізької області. 

2.    Підстава для проведення конкурсу – рішення виконавчого комітету Веселівської селищної ради № 65  від 29.04. 2021 № 65 "Про оголошення конкурсу із визначення виконавця послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів на території".

3.    Місце і час проведення конкурсу – 72202, вул. Центральна, 162, смт Веселе, Запорізької області, о 15 год. 00 хв. 31.05.2021 року.

У разі якщо день проведення конкурсу збігається з вихідним днем, день проведення конкурсу переноситься на наступний після святкового або неробочого.

4.    Особа, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів КУЦ Сергія, тел. 0979516869.

5.   Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу – наявність матеріально- технічної бази; вартість надання послуг; досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів; наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

6.    Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів:

Територія   приватної житлової забудови, орієнтовною площею 600 га в межах території селища та сіл Веселівської територіальної громади, або кожного населеного пункту окремо.

середня відстань до об'єктів поводження з відходами та їх місцезнаходження – при планово-подвірному вивезенню побутових відходів середній кілометраж становить 80 км.

7. Характеристика об'єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення:

•    – приватні будинки розміщені на всій території селища (4259 дворів) частково з централізованим водопостачанням, частково – без водовідведення;

•    – суб’єкти господарювання;

•    – бюджетні установи

•    – багатоквартирні будинки з централізованим водопостачанням та водовідведенням.

•    Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: конкурсні пропозиції подаються особисто або поштою протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь