Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ОБМІН ДОСВІДОМ З ОРГАНІЗАЦІЇ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ

Дата: 29.03.2021 08:36
Кількість переглядів: 425

Фото без опису25 березня 2021 р. з метою обміну досвідом з організації науково-методичної роботи  до КЗ «Веселівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2» завітали колеги КЗ «Менчикурівська ЗОШ І-ІІІ ст.».

Розпочалася зустріч з привітання начальника відділу освіти, молоді та спорту Оксани ДУНДУК, яка проаналізувала систему роботи освітянської галузі громади, зупинилася на впровадженням Концепції НУШ, профільного навчання,  реалізації соціальних проектів. Керівник закладу Людмила НЕСТЕРЕНКО ознайомила присутніх з інноваційними родзинками управлінської діяльності щодо створення та забезпечення оптимальних умов для науково-методичної діяльності педагогів закладу. Під час зустрічі, з метою ознайомлення колег  з особливостями організації кабінетної системи в освітньому закладі, проведено оглядову екскурсію. Педагоги  з КЗ «Менчикурівської ЗОШ І-ІІІ ст.» мали змогу поспілкуватися зі своїми колегами, обговорити актуальні питання з впровадження методичних інновацій, створення електронних портфоліо,  використання освітніх ресурсів для організації дистанційного навчання.

У дружньому педагогічному колі  відбувся обмін отриманих вражень, позитивних емоцій педагогів. Маємо надію, що проведений захід сприятиме підвищення фахової майстерності наших колег.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь