Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Перемога в обласному етапі ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Дата: 26.03.2021 10:04
Кількість переглядів: 441

Фото без описуУже двадцятий рік поспіль проводиться Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об'єднаймося ж, брати мої», який присвячується Шевченківським дням. У цьому році він проводиться на тему: «Торуй свій шлях, - той, що твоїм назвався, той що обрав тебе навіки вік» (В. Стус) у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».

Метою конкурсу є сприяння популяризації творчості Т.Г. Шевченка, активізації виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, розвиток її інтелектуального потенціалу, надання державної підтримки юним дослідникам та заохочення творчої праці їхніх педагогів.

З 10 січня по 10 лютого 2021 року проведено обласний етап. На розгляд журі Конкурсу від закладів загальної середньої, позашкільної освіти було подано 97 роботи (минулого року – 90), а саме, в номінації «Література» - 57 (минулого року – 57), в номінації «Історія України і державотворення» - 40 (минулого року – 33).

У номінації «Література» гімназію представляв учень 10Б класу
Філь М. з роботою: «Образки «Не зорі падають з неба - зірки ідуть у небеса» (вчителі Філь Г.Б., Слічна Л.Г.). В номінації «Історія України і державотворення» з роботою: «Утвердження православної громади Покрови Пресвятої Богородиці смт Веселе» - учениця 10Б кл. Перепічка О. (вчитель Король Д.В.).

За підсумками оцінювання членами обласного журі обидва наші учасники - Філь Максим та Перепічка Олександра стали переможцями, посівши І місця.

Щиро вітаємо Максима і Олександру та їх вчителів Філь Галину Богданівну, Слічну Лідію Григорівну, Король Діану Віталіївну з високими   досягненнями та бажаємо подальших успіхів і перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь