Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Виховна година на тему: «Репродуктивне здоров’я людини та відповідальна поведінка»

Дата: 22.03.2021 08:30
Кількість переглядів: 380

Фото без описуЗавідуючий відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КУ «Центр соціальних послуг» Юлія Нудьга, спільно з фахівцем із соціальної роботи Юлією Репіною, відвідали КЗ «Веселівська загальноосвітня школа I-III ступенів №1» та провели виховну годину в 8 класі на тему «Репродуктивне здоров’я людини та відповідальна поведінка».

Нудьга Юлія прочитала учням міні-лекцію з питань відповідальної статевої поведінки  та профілактики захворювань, що передаються статевим шляхом. Після чого діти активно обговорювали представлену їм ситуацію та визначали правильну послідовність дій при захворюванні на ІПСШ..

Наступним елементом заходу став «мозковий штурм» з таких тем: «Мотиви сексуального дебюту» та «Міфи про сексуальну поведінку». Восьмикласники брали активну участь у визначенні хибних тверджень та підвели підсумок, що найважливішою причиною для початку статевого життя має бути особистісна готовність.

Найцікавішим моментом виховної години стала інтерактивна вправа «Соціум», метою якої було надбання учнями практичного досвіду відповідальної поведінки в ситуаціях вибору. Дві команди отримали завдання придумати та записати як можна більше аргументів на користь статевого акту  або відмову від нього.

Наприкінці заходу кожен учень створив собі пам’ятку: «Щоб зберегти здоров’я для себе і моїх майбутніх дітей, я буду…», після чого завідуючий підвела підсумок виховної години та наголосила на тому, що кожна людина може захистити своє здоров’я, варто лише докласти небагато зусиль.

Класний керівник 8 класу Лебединська Наталія Валентинівна та школярі висловили подяку працівникам КУ «Центр соціальних послуг» та запросили на наступний захід.

Завідуючий відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КУ «Центр соціальних послуг»  Юлія Нудьга



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь