Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Зустріч старшого інспектора кадрового забезпечення Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області Ірини Бовкун з учнями

Дата: 22.03.2021 08:29
Кількість переглядів: 318

Фото без опису3 березня старший інспектор кадрового забезпечення Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області Ірина Бовкун зустрілася з учнями 11 класів КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Веселівської селищної ради» для того, щоб запросити молодь до вступу до вищих навчальних закладів системи МВС.

Ірина Бовкун розповіла випускникам про переваги навчання за державною формою замовлення. Під час бесіди хлопці та дівчата дізнались в яких університетах навчають патрульних, слідчих, оперативників, кіберполіцейських, поліцейських-кінологів та психологів. Школярі мали змогу отримати кваліфіковані та змістовні відповіді на низку питань пов’язаних з умовами вступу до навчального закладу, подальшого навчання та працевлаштування після закінчення ВНЗ. У тому числі, як потрібно готуватися, аби успішного пройти етапи конкурсного відбору. А для того, щоб учням було зручно орієнтуватися та робити свій вибір, вони отримали корисні буклети про умови навчання у різних навчальних закладах системи МВС.

Нагадуємо, що задати питання з приводу вступу та навчання, можна, звернувшись  безпосередньо до відділення поліції N 1 Мелітопольського РУП (смт Веселе,  вул. Козацька, 46, сектор кадрового забезпечення). Контактний телефон: 097 68 36  128.

Старший інспектор  кадрового забезпечення Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області  Ірина Бовкун



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь