Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Конкурс «Знай і люби свій рідний край»

Дата: 16.03.2021 09:09
Кількість переглядів: 371

Фото без описуДуша художника, як дзеркало, має відображати в собі всю природу. Освічений смак його вибере з неї прекрасне, а талант передасть у картині. Карл Брюллов

 

Творчість та його різновиди несуть людям культуру і вихованість, вона робить усіх більш духовними і доброзичливими, розкриває важливість добрих відносин між людьми, а також позитивне ставлення до прекрасного і вічного.

З метою виявлення обдарованих дітей, сприяння їх творчому розвитку, пропагування кращих зразків образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, народних художніх ремесел на базі позашкільного комунального закладу «Будинок дитячої юнацької творчості» 15.03.2021 року проведено  конкурс декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край» серед учнів та вихованців закладів  освіти громади.

На огляд було представлено 145 експонатів: народні ляльки,  м’які іграшки, різьблення по дереву, соломка, художнє плетіння, бісероплетіння, паперова пластика та оригамі, художня вишивка та інші техніки виконання.

При оцінюванні конкурсних робіт журі враховували такі критерії: повнота  розкриття  теми, цілісність художнього враження,  оригінальність  твору, рівень володіння технікою виконання, матеріалом, творчий підхід, чистота виконання, охайність роботи,  дотримання вимог положення.

Слід зазначити, що на конкурсі-виставці було багато яскравих робіт з цікавими творчими підходами і новими художніми прийомами. У роботах відчувається нове бачення сучасності з поєднанням народної самобутності, традицій українського народу.

 За підсумками  конкурсу переможцями визначено 134 учасника

(І місце – 86 учнів, ІІ місце – 43 учнів, ІІІ місце – 5 учнів).  

Роботи дітей-переможців (І місце) зареєстровано для подальшої участі у у II етапі (обласному) виставки-конкурсу,  який відбудеться з 22.03.2021 до 11.04.2021 в м.Запоріжжі. Оцінювання експонатів буде проводитися в заочній формі.

 

Щиро вітаємо наших переможців і бажаємо нових звершень.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь