A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Про участь в онлайн вебінарі на Платформі «Якісна освіта»

Дата: 12.03.2021 14:48
Кількість переглядів: 589

Фото без опису12 березня 2021 року проведено тематичне засідання на тему «Фінансова автономія закладів освіти», в якому взяли участь  секретар ради Раїса СТОГНІЙ та начальник відділу освіти Оксана ДУНДУК.

 

Це вже дев'ятнадцятий вебінар для керівників і працівників органів управління освітою новоутворених і реорганізованих громад у межах кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я». Ключова мета – допомогти розвитку ефективної системи управління освітою на місцях.

Кампанію реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством розвитку громад та територій України і Всеукраїнською асоціацією ОТГ.

Спікер -  Сергій Яцковський, експерт з місцевого самоврядування сьогодні надав обгрунтованні роз'яснення,  що фінансова автономія закладів загальної середньої освіти в частині використання бюджетних коштів передбачає самостійне здійснення витрат у межах затверджених кошторисами обсягів. Зокрема на: формування структури закладу загальної середньої освіти та його штатного розпису; оплату праці працівників, встановлення доплат, надбавок, винагороди, виплату матеріальної допомоги та допомоги на оздоровлення, преміювання, інших видів стимулювання та відзначення працівників; оплату поточних ремонтних робіт приміщень і споруд закладів загальної середньої освіти; оплату підвищення кваліфікації педагогічних працівників; укладення відповідно до законодавства цивільно-правових угод (господарських договорів) для забезпечення діяльності закладу освіти тощо.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь