A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«Ми пам’ятаємо тебе, Тарасе!»

Дата: 12.03.2021 12:53
Кількість переглядів: 603

Фото без описуЩорічно  9 березня Україна відзначає  день народження видатного майстра слова, талановитого художника, славетного й величного Тараса Григоровича Шевченка.

 

Тарас Шевченко завжди був, є та буде в серцях мільйонів українців прикладом любові до свого народу, Батьківщини. Він і досі навчає всіх, і малих, і дорослих, вивчати історію рідного краю, шанувати героїв, завжди бути готовими до боротьби за щасливе майбутнє, за справедливість, за честь України-матері.

Традиційно з нагоди вшанування пам’яті Великого Українця  у КЗ «Веселівська загальноосвітня школа І –ІІІ   ступенів № 1 Веселівської селищної ради» у першій декаді березня настають Шевченківські дні. От і нині, здобувачі освіти з нетерпінням очікують на цікаві заходи, які підготували для них учителі освітнього закладу.

Невмирущій славі генія українського народу була присвячена виховна година «Сторінками життя великого Кобзаря» (1-А клас), «Шевченко та його дитинство» (3-Б клас), «Вшановуємо Кобзаря» (5-Б клас).

У  шкільній бібліотеці Бартків Г.П. оригінально оформила тематичну виставку книжок «Свою Україну любіть!», яку із задоволенням у будь-який час можуть відвідати школярі 1-4 класів, а для здобувачів освіти 5-11 класі

Учні 4-Б класів  запустили дводенний марафон  «Чи знаємо ми Тараса Шевченка?» під час якого декламували  поезії напам’ять, переглядали відеоролики «Цікаві факти про Тараса Шевченка», мультфільм «Садок вишневий коло хати», проявляли вокальні здібності в караоке.

Для учнів 2-Б, 7-х, 9-Б класів вчителі проведено інтелектуальні вікторини, квест-ігри, квест-марафони.

Крім того, учні 9-11 класів готували  цікаві презентації «Шевченко крізь віки»,  «Доземний уклін Вам, Тарасе Григоровичу», «Невідомий Кобзар» та інші.  Цілком зрозуміло, що метою створення відеороликів  та мультимедійних презентацій стала популяризація неординарної особистості Т. Шевченка серед  учнівської молоді.

Ми переконані, що заходи, організовані з нагоди  відзначення річниці з  дня народження Кобзаря, ще більше об’єднають, згуртують дружній творчий колектив педагогів та учнів нашого закладу освіти, адже хоча минають роки, змінюються покоління, але слово Тараса  Шевченка – живе та  вічне.

Прес-центр школи

КЗ "Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь