розпочинається навчання в Школі крафтових та кондитерських виробників
Безкоштовна онлайн школа крафтових та кондитерських виробників оголошує набір на навчання.
Реєстрація та детальна інформація за посиланням в першому коментарі
?
????19 практичних занять з усіма тонкощами процесу від професіоналів своєї справи.
?
????4 напрямки виробництва - сир. хліб, бакалія та кондитерські вироби.
?
????6 модулів, які охоплюють всі основні моменти виробництва - від особливостей технології по кожному напрямку до маркетингової стратегії і аналізу ринку крафтового виробництва України.
?
Якщо ви задумувалися про власний бізнес або хочете розвинути існуючий,
якщо ви мрієте про сімейне виробництво або шукаєте шляхи додаткового заробітку,
якщо ви хочете створювати якісний продукт для власної сім’ї - ця школа точно для вас!
?
Що ви отримаєте:
?
??19 практичних уроків на яких буде детально висвітлено рецептури та тонкощі процесу виробництва, в режимі реального часу будемо показувати як створюється ремісничий продукт.
?
??Щотижня 2-3 уроки у форматі вебінарів та відеоуроків зі зворотним зв'язком від вчителів Школи.
?
??Навчальні матеріали для кожного уроку на вашій електронній пошті.
?
??Постійний доступ до уроків Школи.
?
??Розберетеся що таке крафтове виробництво, реалії та перспективи ринку маленьких виробництв в Україні.
?
??Дізнаєтеся як організувати роботу харчового підприємства, що таке ХАССП, навіщо він потрібен і як його запровадити на своєму виробництві.
?
??Обговоримо які існують канали збуту продукції та що таке маркетингова стратегія і чому вона важлива для вашого бізнесу.
?
Школа крафтових та кондитерських виробників розрахована для широкого кола учасників:
?
- для людей, які хотіли б зайнятися власною справою, але не знають з чого почати і який напрямок обрати
?
- для домашніх кондитерів, які хотіли б розвинути свою справу
?
- для підприємців, чий бізнес ще не приносить бажаного прибутку
?
- для людей, які хотіли б змінити свою професійну діяльність
?
- для людей, які хочуть робити якісний продукт для людей і мріють про власну справу
?
- для маленьких фермерських господарств, власників невеличких господарств або тих, хто хоче такими стати
?
- для людей, які знаходяться в пошуках роботи своєї мрії
?
????Стартуємо 11 березня.
Школа буде проводитися на базі Школа сироваріння Simply cheese на її сторінці.
Навчання у Школі крафтових та кондитерських виробників проводять:
Светлана Горидько, Tetyana Dyadechko, Денис Жашкевич, Вікторія Мостовенко
?
Для того, щоб приєднатися до Школи крафтових та кондитерських виробників та претендувати на отримання призів, які будуть розіграні серед учасників Школи, потрібно пройти обов’язкову реєстрацію за посиланням нижче.
?
Робота Школи стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.
Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО