Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Калейдоскоп педагогічної творчості

Дата: 26.02.2021 12:52
Кількість переглядів: 340

Фото без описуУспішна реалізація цілей та завдань сучасного освітнього процесу неможлива без постійного підвищення кваліфікації педагогічних кадрів, зокрема наполегливої самоосвітньої роботи.

Слід підкреслити: саме самоосвітньої, бо, за словами Жан-Жака Руссо, тільки вона спроможна сформувати справді ерудовану та всебічно розвинену особистість, якою, без сумніву, має бути освітянин.

В КЗ «Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» традиційно щорічно проходять творчі звіти вчителів, які атестуються, де вони мають можливість продемонструвати свої здобутки в самоосвіті.

25 лютого 2021 року в закладі було проведено педагогічну раду «Калейдоскоп педагогічної творчості». Вчителі закладу з не аби яким запалом прозвітували про свою роботу в міжатестаційний період, розповіли про те, як працювали над підвищенням свого фахового, професійного рівня, які мають результати в роботі, та яким досвідом своєї роботи можуть поділитися. Педагогічний колектив із захопленням вислухав  мудрі висловлювання та витончений жарт досвідчених колег, перейнявся творчим натхненням молодих фахівців. Педагогічна рада ще раз довела, що досягнення висот педагогічної майстерності потребує максимальних особистих зусиль, енергії, природних нахилів і здібностей, величезної працездатності і, найголовніше, – безмежне бажання стати педагогом-майстром. Педагогічна майстерність – це високе мистецтво навчання і виховання, доступне кожному педагогові, що постійно вдосконалюється.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь