Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Година національно-патріотичного виховання шкільної молоді

Дата: 23.02.2021 12:09
Кількість переглядів: 344

Фото без опису21 лютого наша країна святкувала День рідної мови. Національно-патріотичне виховання молоді – одне з найпріоритетніших завдань соціальної політики України.

Фахівці  КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради не залишаються осторонь формування активної громадської позиції шкільної молоді.

22 лютого завідуючий відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КУ «Центр соціальних послуг» Юлія Нудьга, спільно з фахівцем із соціальної роботи Юлією Репіною, завітали до КЗ «Веселівська загальноосвітня школа I-III ступенів №2» Веселівської селищної ради та провели тренінгове заняття у 9 класі на тему: «Україна починається з тебе». Метою виховної години стало виховання національної гідності, любові та поваги до історії Батьківщини та рідного краю.

Учні продемонстрували обізнаність з питань історії України, видатних історичних постатей та термінів козацького побуту. Дев’ятикласникам було необхідно дібрати асоціативний ряд до терміна «патріот» та узагальнити визначення терміну. Цікавинкою заняття стала вправа «Знайомтесь, мій рідний край!», метою якої була розробка екскурсійного маршруту, який познайомив би іноземців з традиціями Запорізького краю.

Найбільшу активність діти виявили під час створення сенкану зі словом «патріот». Виявилося, що учні мають досвід у складання такого виду віршів, тому це завдання виявилося для них легким.

Наприкінці заходу було підведено підсумок та визначено, що для розквіту нашої держави необхідно починати з себе. Тільки від кожного з нас залежить її майбутнє.

 

КУ "Центр соціальних соціальних послуг" Веселівської селилищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь