Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Проведено інформаційно – роз’яснювальну роботу стосовно соціальних послуг, які надаються центром за рахунок бюджетних коштів

Дата: 23.02.2021 12:02
Кількість переглядів: 291

Фото без описуДиректором установи разом з завідуючим відділенням соціальної допомоги вдома було проведено інформування підопічних про зміни умов надання соціальних послуг відповідно до Закону України «Про соціальні послуги».

 

           Було проведено інформаційно – роз’яснювальну роботу стосовно соціальних послуг, які надаються центром за рахунок бюджетних коштів, з установленням диференційованої плати залежно від доходу отримувача соціальних послуг або за рахунок отримувача соціальних послуг/третіх осіб.

           Під час відвідування обслуговуючих проводився контроль роботи соціальних робітників щодо якісного та своєчасного надання соціальних послуг.

            При перевірці проводилось спостереження за процесом надання соціальних послуг підопічним, вивчались правильність та своєчасність заповнення зошитів.

            Під час проведення контролю  було встановлено, що соціальні робітники відвідують своїх підопічних 2-3 рази на тиждень та надають їм послуги відповідно до укладених договорів, індивідуальних планів  та затверджених графіків роботи.

            Підопічні відділення соціальної допомоги вдома неодноразово висловлюють щирі слова подяки соціальним робітникам за підтримку, розуміння і допомогу у доставці продуктів харчування, медикаментів, оплату комунальних послуг, допомогу у самообслуговуванні та вирішення побутових проблем, а також інших життєво важливих питань.

 

КУ "Центр соціальних послуг" Веселівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь