Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Взаємодія з поліцейськими офіцерам громади у процесі виявлення осіб/сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах

Дата: 22.02.2021 16:31
Кількість переглядів: 341

Фото без описуОдним із найважливіших завдань КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради є виявлення осіб/сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та надання їм соціальних послуг.

 

Рішенням сесії селищної ради до території Веселівської громади було приєднано с. Менчикури, с. Ентузіаст та с. Піскошине. 16 лютого завідуючий відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Нудьга Юлія, завідуючий відділення соціальної допомоги вдома Мельничук Анна, спільно з поліцейськими офіцерами громади здійснили відвідування родин, які проживають на вище зазначеній території, провели бесіди та виявили осіб та сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують надання соціальних послуг.

Нудьга Юлія та поліцейський офіцер громади Черненко Ілля відвідали КЗ «Менчикурівська загальноосвітня школа I-III ступенів Веселівської селищної ради», поспілкувалися з директором навчального закладу та учнями, які демонструють асоціальну поведінку і провели з ними профілактичні бесіди. Після чого завітали до 7 класу, де було проведено виховну годину з теми «Булінгу серед учнів. Також було здійснено обстеження матеріально-побутових умов породіль, які проживають на даній території.

Мельничук Анна разом з капітанами поліції Олександром Лубяним та Олексієм Тітовим здійснили відвідування осіб похилого віку та виявили громадян, які потребують сторонньої допомоги.

Завідуючими відділень було здійснено збір необхідних документів для оформлення надання соціальних послуг та надано контактну інформацію для можливості звернення за допомогою.

Якщо Ви або Ваші знайомі потрапили у складні життєві обставини та не в змозі їх подолати, звертайтеся за адресою: смт Веселе, вул. Пушкіна, 28 або за телефоном: (06136)2-11-54.

 

КУ «Центр соціальних послуг»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь