Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Кращої, ніж рідна, мови не буває.

Дата: 19.02.2021 12:24
Кількість переглядів: 565

Фото без опису21 лютого українці святкують День рідної мови. Для кожного народу дорога його мова, а нам, українцям, найближча до серця – українська.

Наша мова одна із найбільш вокальних та милозвучних у світі. В КДНЗ №1 «Оленка»  вже стало традицією відзначати це свято.  Так з 15 по 19 лютого у закладі пройшов тиждень української мови, який був присвячений Дню рідної мови, метою якого було збагачення знань дітей про красу, багатство нашої  мови, виховання у дітей поваги до мови рідної України. Під час Тижня педагоги з дошкільнятами проводили тематичні бесіди, заняття, на яких діти вивчали малі фольклорні форми, слухали вірші про барвінкову мову, українські народні казки, з великим задоволенням діти гралися в українські народні ігри та співали українські пісні, занурюючись у багатство рідної мови.

19 лютого педагоги старшої групи разом з музичним керівником підготували та провели свято «Мова наша калинова». В цей день був проведений конкурс серед дітей груп «Кращий вірш про рідну мову». Переможці були нагороджені грамотами та маленькими подарунками.

Завдяки проведеним заходам і діти і дорослі мали можливість ще раз доторкнутися до краси української мови, відчути себе справжніми патріотами рідної держави.

                                                      Завідувач КДНЗ №1 «Оленка»

                                                       Л.Міщенко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь