Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ВОЛЕЙБОЛ

Дата: 19.02.2021 11:36
Кількість переглядів: 296

Фото без опису13 лютого, у спортивній залі КЗ «НВК «Якимівська гімназія»,  пройшов традиційний  Відкритий обласний кубок з волейболу серед чоловічих команд, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Змагання пройшли під патронатом Якимівського селищного голови Олександра  Правосуда. У змаганнях взяли  участь  команди: Веселівської ОТГ, Приморської ОТГ, Якимівської ОТГ, Кирилівської ОТГ.  

Перед початком змагання з привітальним словом до присутніх звернувся  секретар селищної ради Роман Селищев. Він підкреслив, що пам'ять про наших воїнів ніколи не зітреться з нашої пам’яті. Герої не вмирають доки про них пам’ятають. Голова УСВА в Якимівському районі Доросевич В.В.  побажав учасникам змагань наснаги, щоб перемогли сильніші.  Ветерани та гості поклали квіти до пам’ятника воїнів-інтернаціоналістів та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. 

До фіналу змагань потрапили збірні команд Веселівської ОТГ та Якимівської ОТГ. З рахунком 2:0 перемогла команда Веселівської ОТГ. Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями та кубками. Склад команди: Фомкін Артем, РИженко Василь, Фуклєв Віталій, Кікоть Роман, Шкрум Сергій, Вишняков Дмитро, Карагодін Віктор.

                                                                                           

                                                                                         М. КОЗЮРА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь