Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Афганістан: біль і пам'ять

Дата: 18.02.2021 16:16
Кількість переглядів: 316

Фото без опису15 лютого 2021 року 32 річниця з дня виводу радянських військ з Афганістану та вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

 

З кожним класом проведені виховні години «Крізь пекло афганської війни», «То вічний біль, Афганістан»,  «Неоголошена війна», «Забули б люди назавжди всі війни, але Героїв не забути  нам».

«Афганістан: біль і пам'ять» - під такою назвою пройшов виховний захід для учнів 9-х класів, який підготував Латиш П.О.  Метою заходу було нагадати учням про історичні події афганської війни; виховувати повагу і шану до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічних сторінок нашої історії; через поезію і пісню донести до їхніх сердець основну думку: війна - це безумство, це невиправдана жорстокість проти людства.

Летять, вiдлiтають у вічність роки… Роки, скільки б їх не минуло, не зітруть у народній пам’ятi імена воїнiв-афганцiв. Памятайте  ветеранів, виявляйте розуміння до тих, хто пройшов через війну,  і для кого вона триває й досі. У спогадах, снах, думках...

КЗ "Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь