Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Зустріч Зими з Весною.

Дата: 15.02.2021 14:38
Кількість переглядів: 1588

Фото без опису15 лютого в Україні відзначають  Стрітення. У народному українському побуті це свято здавна символізує зустріч зими з весною.

Кажуть, що у цей день зима весну зустрічає, заморозити її хоче та лише сама від цього бажання страждає. І саме в цей день в КДНЗ №1 «Оленка» пройшло  свято зустрічі Зими з Весною. Ведуча  розповіла малюкам про те, як з давніх давен люди вірили, що на Стрітення, обов’язково, має «змагатися зима з весною» і хто переможе - тому до кінця місяця і господарювати. Вихователі, які виконували ролі Зими та Весни, організовували з дітьми  ігри, під час яких дітлахи демонстрували свою спритність, винахідливість та швидкість. Яскраве, веселе свято супроводжувалось  піснями, танцями. Зима - чарівниця віддала  ключі Весні для її царювання і тепла на землі. Цікавим сюрпризним моментом було для дітей пригощання смаколиками у вигляді жайворонків, які для них спекли кухарі закладу. Дякуємо за солодощі від отця Василя, які він передав для наших малюків. Свято Стрітення подарувало всім гарний настрій та  задоволення.

                                                       Завідувач КДНЗ №1 «Оленка» Л.МІЩЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь