Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Вітання з нагоди трудового ювілею головного лікаря КП «Веселівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Веселівської селищної ради Олександра Миколайовича Колісника

Дата: 11.02.2021 10:26
Кількість переглядів: 427

Фото без опису11 лютого 2021 року відбулося урочисте привітання головного лікаря Комунального підприємства «Веселівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Веселівської селищної ради Олександра Миколайовича Колісника з нагоди 30-річчя трудової діяльності у зазначеній структурі.

Селищний голова Петро Кіяшко та колектив лікарні привітали Олександра Миколайовича із ювілейною датою трудової діяльності.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу забезпечення населення Веселівського краю якісною медичною допомогою, Олександр Колісник нагороджений медаллю «Почесний громадянин смт Веселе» та Почесною грамотою Веселівської селищної ради.

Петро Миколайович відзначив високий професіоналізм Олександра Миколайовича поєднаний з чутливістю та гуманізмом, висловив вдячність за плідну співпрацю та неоціненну допомогу мешканцям Веселівського краю, яка завжди надається з великою віддачею. А також побажав подальших успіхів у професійному та особистому житті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь